SEOUL FASHION WEEK

Geçtiğimiz aylarda yapılan Seoul Fashion Week'i hepinizin duyduğunu veya bildiğini varsayıyorum. Kore halkının normalde de görünüşlerine ve modaya ne kadar önem verdiğini biliyoruz. Peki ya gözünüze oraya davetli olarak giden kişilerin stilleri hiç çarptı mı?
Hiç düşününüz mü? Sizin Seoul Fashion Week'e gidebilme ihtimaliniz olsa ne giyerdiniz? Sadelikten yana mı olurdunuz? Yoksa kıyafetinize oranla makyajınızı mı ön planda tutardınız? Hadi gelin oraya gidenlerin neler giydiğini inceleyelim.



Fashion Week'e birlikte giden bu çift simsiyah olmalarına rağmen çok güzel görünmüyorlar mı? Özellikle kızın üstünde ki sizce de kombinini tamamlamamış mı?


Genellikle dans videoları çeken dansçıların tarzına benzeyen bir görünüşle Fashion Week'e gelmeyi tercih etmişler. Burada da kombini tamamlayan içlerinde ki ile çoraplar değil mi? Bence hiç fena görünmüyorlar.



Sadelikten yana olup sade bir şekilde gelen kişilerden birkaçı;



Biraz karışık ve renkli olmasına rağmen çok kötü göründüğü söylenemez bence. Özellikle pantolonu çok güzel değil mi? Peki ya siz böyle giyinmeyi düşünür müydünüz?

Altına normal yırtık,kot pantolon giymeyi tercih edip üstünde yıldız parçayı taşımak isteyenlerde olmuş demek ki.
Peki ya hem altınıza hemde üstünüze dikkat çekici bir şey giyer miydiniz?  

Eşofman altını giyip kendi tarzını yaratanlardan biri. Bana kalırsa biraz riskli kombinlerden biri olmuş. Çünkü altından sarkıttığı *sanırım uzun hırka veya gömlek* yüzünden boyu kesilebilirdi. 

Sanırım Seoul ashion Week için araştırma yaparken görüpte en çok beğendiğim kombinler bu resimdekiler.

Görünen o ki başka bir çift ise sadelikten ve beyazdan yana olmuş.

Vogue'nin ve bazı youtube kanallarının Seoul Fashion Week için paylaştıklarını derleyip nacizane yorumladım. Umarım okurken eğlenmişsinizdir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar