S/S HERA Seoul Fashion Week

Herkese merhaba! 16 Ekim'de başlayan Hera Seoul Fashion Week'e gidenler nasıl gitmeyi tercih etmiş hiç baktınız mı? Gelin birlikte göz gezdirelim.





Gömlek elbise giymeyi tercih eden Sunny'nin beline bağladığı ceketimsi şey elbiseye ayrı bir hava katmış. Okuduğum netizen yorumlarında kıyafeti çok beğenilmişti.





Bu değişik kazak sizcede Seonho'ya çok yakışmamış mı? Altındaki pantalonunda üzerine uyduğunu düşünüyorum.Gözlüklerinin saydamlığı ile ayakkabının beyaz olması bence iyi bir uyum olmuş. Başka bir ayakkabı tercih edebilir miydi? Evet fakat yinede kötü durmuyor.

Söylemem gereken ilk şeyin bu olduğunu düşünüyorum Jongsuk kesinlikle çorabıyla,ceketine,kemerine gönderme yapmasını çok beğendim! Altına siyah pantalon tercih etmemesi de ayrıca iyi olmuş bence. Bakıldığı zaman sade ve birbiriyle uyumlu parçaları tercih etmiş.

Gugudan üyelerinden Nayoung ve Sally'de Fashion Week'e katılan isimlerden. Nayoung,Sally'ye oranla daha sade olmayı seçsede ikisi de çok iyi görünmüyor mu?

Hongseok ve Yanan bu sene oldukça moda olan iki takımı giymekten yana olmuşlar. Yakışmış mı? Bence yakışmış. Belki Hongseok'un ayakabısınım şekli yada rengi değişik olabilirdi. Belki Yanan'da gözlüğünü lacivert seçebilirdi diye düşünürken aklıma 'O zamanda çok zorlamış olmaz mıydı?' diye bir soru düştü. Fakat bakıldığı zaman iki Pentagon üyeside güzel görünüyor.

Hyolyn genellikle güzel giyinen biridir ama bu hali.. Üstelik Fashion Week'e bu şekilde gelmesi.. Vücuduna uyan başka birşey tercih edebilrdi. Yada çantasını,ayakkabısını ve çorabını başka birşey seçebilirdi.

Beyaz elbisesi ve kırmızı uzun ceketi ile güzel bir uyum yakalamış. Boğazı gereğinden büyük olduğu için saçlarını toplaması iyi olmuş. Bu tür elbiselerin altına genellikle bilekten ayakkabı veya çizme giymeyi tercih edenlere şahit olmuşuzdur. Ama bu ayakkabının çok kötü durduğunu düşünmüyorum. Fakat çantası daha değişik olabilirdi.


Uzun süredir ortalıklarda görü meyen Ten'e sonunda bir Fashion Week'te rastladık! Bu 3 NCT üyeside kırmızı halının hakkını vermiş. Her zaman sıradışı tarzları olduğu görünen üyeler yine kendilerine has giyinmişler.


Edawn'da yine sıradışı tarzını yansıtan birşey giymiş. Bence o pantalonu kullanmak istiyorsa üstündekileri değiştirmeliydi. Yada üstündekilerini kullanmak istiyorsa altına başka birşey giymeliydi. Altı ve üstüne bakılınca karışık ve 'bence' uyumsuz duruyor.



Giydiği ceket elbise bence ona çok yakışmış. Acaba takılarını da kemerinde olan metal gibi metal mi tercih etseydi?? Ayrıca ojeleri de kıyafetinden bağımsız olsa bile yinede Luna şıklığını koruyor.

Fashion Week'e giden birkaç idolün giysisini nacizane bir şekilde kendi fikrimce yorumlamaya çalıştım. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz? 






Yorumlar

Popüler Yayınlar