Best Dressed Male Celebrities Of 2018 Golden Disc Awards (Day 2)

Koreaboo'nun yayınladığı Golden Disc ödül töreninin 2. gününde en iyi giyinen 10 erkek idol listesini sizin için çevirdim. İyi okumalar!~

10
SUNG SI KYUNG
Sung Si Kyung şirin bir papyon ile klasik siyah-beyaz takım elbisesini muhteşem büyük saati ile tamamladı.


9
PARK HYUNG SIK
Hyungsik, siyah boğazlı kazağı ve siyah kadife takımının içinde çarpıcı görünüyordu! Kesinlikle bir Kraliyet prensini andırıyordu.


8
GOT7

GOT7 üyeleri törene genç ve eğlenceli bir tarzda katıldılar. Klasik siyah ve beyaz kıyafetleri spor ayakkabıları,benzersiz bağlama yöntemleriyle değişik desenli gömlekleri ve mücheverleri ile stillerini canlandırdılar.

7
HWANG CHI YEUL
Hwang Chi Yeul, göz rengini aydınlatmak için koyu renk siyah ve beyaz bir kravat ile açık renk gri takım elbisenin içinde oldukça taze ve kurnaz görünüyordu.

6
SEVENTEEN
Seventeen tamamıyla şık görünen bir gruptu! 
Tamamıyla baktığınızde birbirine uyumlu olan siyah takım elbiseler görebilirsiniz. Fakat her üyeye tek tek baktığınız zaman kıyafetlerinde kendi tarzlarını yansıttıklarını görebilirsiniz.

5
BTS
BTS üyeleri giydikleri kadife kumaştan ve süslü broşlar ile tamamlanmış şık giyimleri ile ortalığı salladılar. Resmen Kraliyet Ailesin portrelerinde ki hallerine benziyorlardı!

4
NU'EST W
NU'EST W üyeleri yepyeni görüntüleri ile birçok kişinin kalbini çaldılar! Sade ve bembeyaz takım elbiselerinin içerisinde kendilerini ortaya çıkartmak için siyah birkaç ufak dokunuşlar eklemişler. 

3
MONSTA X
MONSTA X üyelerk retro konsepti ile herkeskn dikkatini üzerlerine çekti? Her biri benzersiz tarzlarını farklı görünümlerle gösterdiler, ancak eşleşen sıcak renk şemasıyla grubun kimliğini korudular. 

2
SUPER JUNIOR

Super Junior üyeleri her zaman kırmızı halıda nasıl şık oluncağını bilir. Chanel ceketleriyle farklı bir stil yaratarak birbirlerinde uyum yakalamışlar. Gerçek efsanelerin yaptığı gibi,gerçekten çok ama çok şık görünüyorlar.

1
EXO
EXO üyeleri tamamen nefeslerimizi kestiler! Üyeler, koyu gri, beyaz, bordo ve altın bej renk karışımına sahiplerdi. Bu renkler aynı zamanda en yeni geri dönüş renkleriyle de eşleşiyor. Her üye kendi hünerini ve rengini kırmızı halıya taşıdı ancak bir araya gelince bile çok şık görünüyorlardı.

Yorumlar

Popüler Yayınlar