7 ICONIC COMEBACK/DEBUT

Her comeback zamanı kendilerini yenileyen idollerin tarzlarını takip etmekte zorlanıyor musunuz? Hadi ama kabul edelim herkesin illa bir favorisi vardır!
Şimdi biraz geriye giderek 7 iconic comeback/debut tarzını yorumlayalım!

ASTRO-CRAZY SEXY COOL
Her zaman çicek çocuklar olarak tanıdığımız Astro'yu bu şekilde sexy konsept içerieinde gördüğümüzde şaşırdık ama değil mi? Benim favori comebacklerimden biri. Kıyafetlerinde daha çok sonbahar esintisi kullanmayı tercih etmişler. Bence oldukça yakışmış. Ayrıca grup üyesi Rocky'nin bir showcase'de giydiği yeşil kazak Gangnam çarşısında 10.000 won'a satılıyordu. Benden duymuş olmayın!

SUNMI-GASHINA
Sunmi grup dağıldıktan sonra yaptığı efsanevi debut ile herkesin ilgisini üzerine çekti. Çok cesur kıyafetlerle performanslar sergileme taraftarı oldu. Ve sizcede çok güzel görünmüyor muydu? Bacak boyu çok uzun olduğu için elbiselerin,şortların altına giydiği uzun çizmeler onda hiç sırıtmıyor. Gereğinden fazla iyi taşıyor. 


EXO-KOKOBOP
Uzun süredir nefesimizi tutup beklediğimiz Exo comebacki hala gelmedi değil mi? :(
Şimdi gelelim en son ki comebacke. Kokobop era'da çok fresh ve fashionable görünüyorlardı!
Özellikle Kai'nin rasta saçlarını çok beğendiğimin altını çizmeliyim. Biraz değişik ve riskli bir konsept olmasına rağmen Exo bunun altından kalkabildi. Çünkü çok fazla renk bir aradaydı. Göz yorucu olabilme ihtimalide vardı. 



BTS-MIC DROP
Sıra geldi Bangtan Boys'a! Cidden bir bakın çok cool değiller mi?! Kırmızı,siyah,beyaz ağırlıklö bir konsept idi. Dikkatli bakıldığı zaman tarzları birbirleri ile çok iyi mix edilmiş. Unutmadan bir not daha düşeyim JHope'un performans sırasında taktığı şapkaların çok benzerleri Hongdae sokaklarında satılıyor! Yolunuz düşerse bakmasan geçmeyin.



BLACKPINK-BOOMBAYAH
Black Pink'den bu kadar kuvvetli bir debut bekliyor muydunuz? Açıkcası ben beklemiyordum. Boombayah'ı izlediğim zaman şok olmuştum. Bu konsept kızlarda çok iyi duruyor. Daha cool ve sert bir görünüm elde ediyorlar. Özellikle Lisa'nın giydiği kot oantalonda ki deri detayları çok güzeldi. Lisa'nın da bacak boyu uzun olduğu için asker botları,pantalonlar ile kombin yapmasını çok yakıştırıyorum.


RED VELVET-BAD BOY
Genellikle sevimli,fresh konseptler ile görmeye alıştığımız Red Velvet'i dark konsepin içinde gördüğünüzde ne düşündünüz? Açıkcası ben çok beğendim! Renkli saçlarla ne kadar sevimli görünüyorlarsa bu halleride insanı bir o kadar büyülüyordu. File çorapları kullanmak zordur. Çünkü herkes siyah ve kırmızı ile kombinleyebilir. Direkt akla gelen birşey ama tüm üyelerde bu olmasına rağmen hepsi birbirinden güzel ve farklı görünüyor.


NCT-BLACK ON BLACK
NCT çoğunlukla (hatta her zaman) beklenilenin dışında bir comeback ile karşımıza çıktıkları için haliyle her seferinde şaşırıyoruz. Bazen tarzları yüzünden eleştirilere maruz kalsalarda Black On Black konseptleri herkes tarafindan beğenildi! Gri,siyah ve beyaz ağırlıklı olan konseptte kurtarıcıları kesinlikle metal detaylar! 

Yorumlar

Popüler Yayınlar