KPOP IDOLLERİNİN HAVAALANI MODASI / CEYDA @ceydaxofficial

Merhaba!
Bildiğiniz üzere kpop idolleri arasında meşhur bir 'havaalanı modası' var. Bizde gelen fotoğraflara bakarken 'cidden iyi giyinmiş' yada 'bu sefer olmamış' dediğimiz olmuştur. Belli başlı idollerin normal yaşantılarında da giyinişlerine çok önem verdiklerini biliyoruz zaten. Peki acaba bu resimlere baktıktan sonra siz hangi idolün havaalanı görünüşünü daha çok beğeneceksiniz?
İlk olarak;

HyunA

Hyuna'nın çoğunlukla güzel giyindiğini düşünen kesimdeyimdir bende. Çok abartıya kaçmadan sade fakat küçük star parçalarla iyi görünmeyi bilen kişilerden. Makyajını ve saçlarını da çok gösterişli yapmadan sade ama şık olmayı başaran kişilerden.























GOT7-BamBam

Umarım birgün kendi giyim markasını çıkartır diye beklediğim idollerin başında gelen kişilerden biri kesinlikle Bambam! Her zaman moda haftasında boy gösterecek gibi durmuyor mu? Hahaha. Özellikle her parçasını birbirine uydurmasını ve aksesuarlarını çok beğeniyorum. Geçtiğimiz senelere göre giydiği kombinlerin de bir veya iki tane star parça bulunduran biri.




iKON-Bobby

iKON grubunu tanıyanlar iyi bilir ki Bobby normal hayatında da çoğunlukla salaş giyinen biridir. Aslında onun modası salaş kapşonlar,sweatshirtler ve şapkalar! Şapka takmadığı zamanlar ise saçlarını dağınık bırakma tarafarı. O yüzden Bobby'nin pekte havaalanı modasını önemsediği söylenemez. 


EXO-SeHun

Havaalanında giydiği kıyafetler birçok hayran tarafından beğenilen bir başka idol Sehun! Bazen spor ayakkabı,ceket ile spor tarzda karşımıza çıksa da bazende uzun kabanlar ve boğazlı tişortlerle tarzını yansıtıyor. 



BTS-V

Sanırsam konu V'nin görünüşü olunca hepinizin aklına Gucci geldi değil mi? V genellikle bilek hizasında biten pantalon yada eşofman tarzı şeyleri giymeyi seven biri. Fakat onların haricinde de çok iyi kombinler yapabiliyor bana kalırsa. Onun elinde birbirinden farklı çantalar görmekte bizi pek şaşırtmıyor.


iKON-JinHwan
Kendi adına marka açmasını beklediğim idollerden bir diğeri.. Jinhwan denilince sizinde aklınıza şekil şekil çantalar,birbirinden değişik gözlükler geliyorsa demek ki daha önce birçok kez Jinhwan'ın havaalanından fotoğraflarına bakmışsınız demektir! Her havaalanı fotoğrafında elinde bir tane küçük çanta görmeniz mümkün. Kombinini değişik ceketlerle ve ayakkabılarla süsleyen idollerden bir diğeri de Jinhwan. 





MAMAMOO-Hwasa

Hwasa'da çok fazla gösterişten yana olmayanlardan. Onun havaalanı modasına bakıldığında genellikle rahat şeyler giydiğini görebilirsiniz.


CL
Cl formu büyük hırkalar tercih etse de bazen ters köşede yapabiliyor. Geniş kesimli hırkalar ona çok yakışıyor ama spor ayakkabı ve paçası katlanmış bol pantalonlarla birlikte onun boyunu kısa gösterdiğini söylemeden geçemiycem. Havaalanında neredeyse hep spor ayakkabıyla görüntüleniyor. Anlaşılan o ki şık olmanın yanında rahat olmayı da seçiyor.


GOT7-Jackson Wang

Tercihini çoğunlukla siyahtan yana kullanan Jackson'nın genellikle deri ceket ve kabanlarla kombinini tamamlayan Jackson'ın yeni tarzına bakacak olursak oldukça iyi göründüğünü söyleyebiliriz. 



BTS-Jungkook

Gruptaki abilerine oranlar daha büyük çantalar kullanmakla meşhur olan Jungkook rahat ama şık olmayı seçiyor. Vazgeçemediği botlarıyla güzel kombinler ortaya çıkartsada paçası katlı pantaşonlar ve sade gömleklerle de iyi görünebiliyor.


Yorumlar

Popüler Yayınlar