2018 PYEONGCHANG KIŞ OLİMPİYATLARI / EDA @cupcakekralice

Pyeongchang 2018 Olimpik Kış Oyunları etkinliğinin resmi adının "23. Olimpik Kış Oyunları" olması ile birlikte 9-25 Şubat 2018 tarihleri arasında toplam 17 gün gerçekleşecek. Etkinliğe sporcular ve gazeteciler dahil, 95 ülkeden temsilciler ile birlikte 50.000 kişinin katılımı bekleniyor. Etkinlik Pyeongchang. Gangneung ve Jeongseon şehirlerinde gerçekleştirilecek.



Gelelim Pyeongchang 2018 Paralimpik Kış Oyunları'na!



Resmi adı "12.Paralimpik Kış Oyunları" olan bu etkinlik 9-18 Mart 2018 tarihleri arasında toplam 10 gün Pyeongchang, Gangneung ve Jeongseon şehirlerinde gerçekleştirilecek. Sporcular ve gazeteciler dahil 45 ülkeden temsilciler ile birlikte 3.000 kişinin katılımı bekleniyor.



MASKOTLARIMIZLA TANIŞIN!


Soohorang ve Bandabi'yi çok seveceksiniz!




Olimpiyatların Yapılacağı Bölgeler:


  • PYEONGCHANG: Alpensia Sliding Centre, Alpensia Cross-Country Skiing Centre, Alpensia Ski Jumping Centre, Alpensia Biathlon Centre. Yongpyong Alpine Centre, Bokwang Snow Park
  • GANGNEUNG: Gangneung Oval, Gangneung Hockey Centre, Gangneung Ice Arena, Kwandong Hockey Centre, Gangneung Curling Centre
  • JEONGSEON: Jeongseon Alpine Centre


Peki biz buralara nasıl gideceğiz? Oralarda görmemiz gereken yerler neler? Ne yemeli? Ne içmeli? dediğinizi duyar gibiyim.



O zaman bir sonraki yazımda görüşmek üzere!~

Yorumlar

Popüler Yayınlar